service-image

KONYHAI MUNKALAPOK ÉS BÚTOROK

Konyhabútorok és mosogatók akrilból való kialakítása során az anyag modern, elegáns, illesztés mentes felületet kínál, mely könnyedén tisztán tartható, ellenáll a nedvességnek, nem foltosodik, így segít hozzá egy higiénikus és esztétikus miliő megteremtéséhez. Az akril lapok széles színválasztéka és a felületek megmunkálásának számtalan lehetősége teszi egyedivé azt a dizájnt, mely harmonizál az enteriőr stílusával. Sérülés esetén könnyen javítható, bármikor újracsiszolható, polírozható!

service-image

FŰRDŐSZOBAI SZANITEREK, BÚTOROK

Fürdőszobák akrilból történő kivitelezése során, sima és szemkápráztató felület alakul, mely könnyen tisztítható, ellenáll a nedvességnek, csökkenti a vízkő lerakódás esélyét, ami később gombásodáshoz vezet. Rugalmassága, könnyű formázhatósága lehetővé teszi egyedi kádak, mosdók, zuhanytálcák kialakítását, melyek illeszkednek a fürdőszoba stílusához és méreteihez, látható toldások, illesztések nélkül! Csempe helyett, akrilburkolat esetén, elkerülhető a fugákban megtelepedő penész jelenség!

service-image

BÚTOROK, KIEGÉSZÍTŐK

A modern bútorok készítéséhez az egyik, ha nem a legjobban integrálható anyag az akril. Csak a tervező képzelete szab határt a felhasználási lehetőségek terén. Hőformázható, marható, rengeteg szín áll rendelkezésre, kombinálható fával, fémmel, kővel és üveggel. Az akril átvilágítható, különböző színű és erősségű háttérfényekkel, effektek, hangulatok, feliratok, formák, logók alakíthatók. Felülete a mattól egészen a magasfényűre polírozható. Sérülés esetén észrevehetetlenül, könnyen javítható!

service-image

Épület homlokzatok

Homlokzatok akril panelekkel történő felöltöztetése során az anyag rendkívül tartós és időjárásálló kérget eredményez, ellenállva az UV-sugárzásnak és környezeti hatásoknak. Formázhatósága és széles színválasztéka lehetővé teszi az egyedi homlokzatdizájnok megvalósítását, hozzájárulva az épületek modern megjelenéséhez és hosszú távú esztétikájához. Átszellőztetett homlokzatként alkalmazva, rendkívül sokoldalú és energiatakarékos felület jön létre. Tűzállósági fokozata megfelelő!

service-image

INTÉZMÉNYEK

Intézmények recepciós pultjainak és mosdóinak akrilból történő kivitelezése során az anyag modern és higiénikus megjelenést biztosít, könnyen tisztán tartható és ellenálló a napi használatból eredő igénybevételekkel szemben. Az egyedi formázhatósága lehetővé teszi a pontos illeszkedést az intézmény stílusához való alkalmazkodást, hozzájárulva a professzionális és esztétikus környezethez. A cég lógója átvilágítva a bejárat közelében, első pillantásra bizalmat sugároz.

service-image

ÓVODAI BÚTORZAT ÉS BERENDEZÉS

Az akril bútorok és berendezési tárgyak között is kiemelten szerepel az óvodai alkalmazás. Sarkok legömbölyítése! Pórusmentes felület biztosítja a higiéniát, ahol nem kerülhet semmi a takarítás és fertőtlenítés útjába. Nem lehetséges baktérium telepek megtelepedése, mivel a feldolgozás olyan egybefüggő felületet képes kialakítani, ahol nincsenek rések és csatlakozások. Jelenleg már az uniós szabályozás gyakorlatban, előírásként szerepel az élelmiszerekkel érintkező felületek kialakításában.

service-image

Szállodák, éttermek

Az akril pultok, asztalok és térelválasztók elegáns és modern környezetet teremtenek, könnyen tisztán tartható és ellenállnak a napi használatból eredő igénybevételnek. A wellness részleg komoly kihívást jelent a felhasznált anyagokkal szemben, az akril ebben a környezetben is biztos pillér. Az akril lapok formázhatósága lehetővé teszi az étterem és szállodatervezők számára az egyedi tervezésű elemek beépítését, hozzájárulva a vendégek kellemes élményéhez és a szolgáltatás magas színvonalához.

service-image

Üzlethelyiségek, irodák

Modern és vonzó környezetet teremt az akril anyag és minőség megjelenése, mind a kereskedelmi, mind az irodai létesítmények tekintetében, kiemelve a prémium termékeket és a márka értékeit. Átvilágíthatósága, könnyű formázhatósága lehetővé teszi az egyedi lógók, cégérek, kijelzők, pultok, térelválasztók,asztalok és polcok kivitelezését, hozzájárulva az üzleti tér hatékony elrendezéséhez és az ügyfélélmény fokozásához. Nagy forgalmú környezetben is könnyedén tisztántartható és javítható!

service-image

Hajók, lakóautók

Hajók akrillal történő burkolása és bútorozása során, a lapok kivételes átvilágíthatósága és könnyű formázhatósága lehetővé teszi a lenyűgöző és funkcionális kialakítást. Teakfával történő kombinálása, szemet gyönyörködtető. Időjárásállósága hozzájárul a hosszú távú értékállóságához és esztétikához. Helykihasználás szempontjából verhetetlen, főleg a vizes helyiségekben , ahol vízzáró, résmentes, egybefüggő, felületet lehet létrehozni, a falak, az aljzat, a beépített bútorok és szaniterek között.